Alfred Bakker Makelaars

Website: www.alfredbakker.nl
Telefoon: 050 – 5344533

Familie Bedrijf

Alfred Bakker Makelaars is al meer dan 45 jaar de spil in de betere woningmarkt in Haren,Groningen en wijde omgeving. Alfred Bakker Makelaars biedt duidelijk meerwaarde: gedegen en specialistische kennis van de huizenmarkt en hypotheken, een uitgebreid lokaal en landelijk netwerk, krachtige presentaties, oprecht enthousiasme en een grondige aanpak met heldere procedures die zoveel mogelijk zekerheden bieden. Alfred Bakker Makelaars heeft woonspecialismen in exclusief, landelijk, klassiek en eigentijds wonen ontwikkeld. Of u nu een huis wil kopen of verkopen, onze specialismen zijn herkenbaar.

Er is een reden waarom Wij naast het NVM lidmaatschap, exclusief voor deze regio, het landelijke keurmerk van Exclusief Wonen Nederland toegekend hebben gekregen. Dit keurmerk geeft herkenning aan onze sterke marktpositie in het midden – en hoge segment van de woningmarkt.

Woning op het oog
U bent vanzelfsprekend welkom op ons kantoor aan de Rijksstraatweg 233 te Haren. Daar vindt u niet alleen een overzichtelijke presentatie van het gehele NVM huizenaanbod, maar ook alle informatie over de aankoop, verkoop of taxatie van uw woonhuis. Tevens kunnen wij u adviseren over de verschillende hypotheek varianten en de bijbehorende verzekeringen. Een mooie aanleiding om zonder afspraak bij ons binnen te lopen en u vrijblijvend te laten informeren.