Hornhuis Makelaardij

Website: www.hornhuismakelaardij.nl
Telefoonnummer: 050 – 309 40 82

Wie zijn wij?

Sinds 1994 is AHORN Verzekeringen & Hypotheken werkzaam in het verzekeringswezen. In 1997 is er een samenwerking aangegaan met Hornhuis Makelaardij en hebben wij ons gevestigd in het pand aan de Hoofdweg 164-A te Paterswolde. In 2006 heeft er een rigoreuze verbouwing plaatsgevonden van het kantoor om duidelijk aan te geven, dat we ons meer willen profileren en van plan zijn flink aan de weg te timmeren; met vooral korte lijnen, flexibiliteit en innovatief werken. Wij als NVM Wonen-makelaar geven u graag een gedegen advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Wij zijn aangesloten op het NVM-netwerk waarin alle woningen geregistreerd staan die via een NVM-makelaar worden aangeboden.
Kiest u voor Hornhuis Makelaardij dan kiest u voor betrouwbaar advies, duidelijkheid en gedegen begeleiding.
Voor AHORN Verzekeringen & Hypotheken staat de klant centraal. Gezien onze kleinschaligheid kennen wij onze klanten persoonlijk. Wij stellen ons regelmatig op de hoogte van veranderingen binnen uw situatie en/of uw bedrijf en adviseren u over mogelijke wijzigingen in verzekeringswetten en nieuwe verzekeringsmogelijkheden.

U heeft hypotheekadvies nodig voor uw nieuwe woning of voor uw bestaande woning?
Het zoeken en vinden van een huis is op zich al lastig. Het uitzoeken van de voor u meest gunstige hypotheek komt daar dan ook nog eens bij.
Het is dan goed te weten dat AHORN Verzekeringen en Hypotheken beschikt over professionele en erkende hypotheekadviseurs die u graag en geheel vrijblijvend van advies dienen en u veel werk uit handen nemen.

Ons team bestaat uit de volgende personen:

Peter Hornhuis-gecertificeerd makelaar/taxateur
Alex Hornhuis – Erkend Hypotheekadviseur
Tineke Hornhuis – Gecertificeerd makelaar/taxateur
Christi ter Arkel – Secretariële ondersteuning
Bouwina Kamps – Secretariële ondersteuning

Ons kantoor aan de Hoofdweg 164-A te Paterswolde

Onze filosofie

Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij willen wij ons onderscheiden als kantoor door onze grote mate van betrokkenheid, enthousiasme, vakkennis en integriteit. Hiermee leveren wij een hoog niveau van dienstverlening aan onze klanten, vanaf de eerste kennismaking tot en met ( en indien noodzakelijk tot ver na) de oplevering van de aangekochte of verkochte onroerende zaak.
Hornhuis Makelaardij levert ouderwetse dienstverlening met gebruikmaking van de modernste technieken en communicatiemiddelen. Zo wordt van elke woning, die wij in de verkoop krijgen een filmpje gemaakt en geplaatst op Funda en op onze eigen website.
Tevreden klanten, niet alleen op de korte, maar met name ook op de langere termijn, is wat ons iedere dag weer motiveert om ons werk nog beter te doen.
Komt u gerust eens langs op ons kantoor aan de Hoofdweg 164-A in Paterswolde voor een persoonlijk gesprek.
U kunt zonder afspraak binnenlopen. Eventueel maken we, als onze makelaars niet aanwezig zijn, een vervolgafspraak of komen we bij u thuis.