John Schokker Makelaardij. Uw makelaar in Groningen

Website: www.johnschokker.nl
Telefoon: (050) 559 02 30

Het kopen van een huis. Het is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Maar wie geeft je houvast bij het nemen van een verstandig besluit? Juridische regels, bouwkundige aspecten, financiële voorwaarden. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. John Schokker begrijpt uw situatie en weet wat er allemaal speelt. Hij begeleidt u tijdens zoekproces en de prijsonderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris. Maar ook daarna kunt u altijd met uw vragen bij hem terecht.

Ook als u uw huis wilt verkopen is John Schokker uw sparring-partner. Hij zorgt ervoor dat uw huis breed wordt aangeprezen en dat u er een goede prijs voor maakt. Alle rompslomp die daarbij komt kijken, neemt hij u uit handen.

Uw huis goed verkopen: geen doe-het-zelf-klusje
Je huis verkopen of je huis goed verkopen. Tussen die twee bestaat een enorm verschil. Een verschil dat zich uiteindelijk ook in geld laat uitdrukken.

Natuurlijk wilt u voor uw huis een zo hoog mogelijke prijs maken. Tegelijkertijd wilt u een minimum aan rompslomp – niet tijdens het verkoopproces en zeker niet daarna. Vandaar dat voor u doe-het-zelven geen optie is (u heeft al genoeg aan uw hoofd).

Makelaardij John Schokker weet hoe je een huis goed verkoopt en risico’s zoveel mogelijk uitsluit. Niet voor niets hebben we méér huizen in de verkoop dat menig ander kantoor. Een teken dat mensen vertrouwen in ons stellen.