Makelaardij Veldhuis uw NVM makelaar

Veldhuis Makelaardij
Website: www.makelaardijveldhuis.nl
Telefoon: 050 851 88 65

Makelaardij Veldhuis uw NVM makelaar in Groningen voor aankoop, verkoop, taxaties van woningen

U wilt uw huis verkopen of u bent op zoek naar een nieuwe woning en u zoekt een makelaar die u hierbij kan begeleiden van A tot Z, dan bent u bij Makelaardij Veldhuis aan het juiste adres.

Makelaardij Veldhuis staat voor een persoonlijk, actief en betrouwbare aanpak en bovendien haalt u met ons bijna 20 jaar ervaring in huis. U schakelt makelaardij Veldhuis in bij aankoop, verkoop en/of een taxatie van uw woning, wij zijn doeltreffend en succesvol in onze dienstverlening, dit tegen zeer scherpe tarieven.

In deze onzekere tijden zult u wellicht twijfelen of u wel of niet een aankoopmakelaar in de arm moet nemen bij het zoeken naar een nieuwe woning, wat voor meerwaarde heeft een makelaar als ik mijn woning te koop aanbied zult u zich misschien afvragen. Maak vrijblijvend een afspraak met Makelaardij Veldhuis, en wij laten u zien dat het juist in deze tijd belangerijk is om een NVM makelaar in de arm te nemen.

Kortom: zoekt u een goede makelaar en taxateur in Groningen en omstreken, kies dan voor makelaardij Veldhuis, dat staat als een huis! Wij zijn gevestigd op de hoek van de paterswoldseweg en de Parkweg, tegenover de ingang van het Stadspark. Neem vrijblijvend contact op met Makelaardij Veldhuis voor een afspraak.