Bijzonderfeestje, webwinkel bij Drive in Box Groningen

Mijn naam is Sandra Solleveld en ik heb sinds 2008 een webwinkel. Via www.bijzonderfeestje.nl verkoop ik pakketten waarmee mensen zelf makkelijk een feestje kunnen geven. In het pakket zit alles dat je nodig hebt om een zelf een (kinder)feestje te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een speurtocht voor een kinderfeestjelevend ganzenbord en pakketten voor een feestje binnen

De groei van de winkel is heel geleidelijk gegaan. Ik ben gestart vanuit huis in deeltijd, naast een deeltijdbaan. Op een gegeven moment groeide de winkel zo hard, dat ik besloot om al mijn energie in de winkel te gaan steken en fulltime met de winkel bezig te gaan. Een tijdje later groeide ik thuis echt uit mijn jasje en ben ik op zoek gegaan naar externe opslag. Dit heb ik gecombineerd met een kantoorruimte en later een winkelruimte. Een goede oplossing voor het gebrek aan ruimte, maar een stuk minder flexibel in het combineren van werk en een gezinsleven.

Begin 2013 kwam ik in contact met Drive in Box. Hier kreeg ik de mogelijkheid om mijn producten voor een redelijke prijs op te slaan, waarbij zij de producten elke dag voor mij gingen verzenden. Ik verzend nu dagelijks de orders in xls, waarna Drive in Box zorgt voor de verzending. Klanten kunnen ook zendingen afhalen bij de receptie van Drive in Box. Periodiek vul ik zelf de voorraad aan. Dit geeft mij veel meer vrijheid en flexibiliteit in mijn werk.

Ik werk nu een jaar met Drive in Box Groningen en mijn ervaringen zijn erg goed. Het belangrijkste vind ik dat de betrokkenheid en flexibiliteit groot is. Eventuele fouten worden snel opgelost, afwijkende wensen worden vakkundig opgepakt en spoedzendingen worden extra in de gaten gehouden. Voor iedereen de moeite waard om te proberen!

Weten wat wij voor uw webwinkel kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier of bel ons op 050-8200482.

Vraag meer informatie aan!