Een gratis verhuiswagen bij Drive In Box in Groningen

Als opslagruimte aanbierder, bieden wij u meer dan alleen apart beveiligde, schone, droge en verwarmde opslagruimtes. Drive In Box opslagruimte is een zogenoemd ‘one stop shopping centre’. Bij Drive In Box opslagruimte kunt u ook terecht voor het vervoer van uw goederen.

Samen met onze partner Stuur Autoverhuur ontvangt u nu gratis een verhuiswagen op maat bij de huur van een opslagunit bij Drive In Box Groningen. Deze aanbieding is geldig vanaf 3 maanden huur. Drive In Box heeft opslagunits vanaf 1m3. Drive In Box Groningen is tevens een afhaallocatie van Stuur Autoverhuur Groningen. Wij maken het u graag gemakkelijk.

Reserveer nu uw een gratis verhuiswagen.

Verhuisdozen en inpakmateriaal bij tijdelijke opslag

Heeft u geen of te weinig verhuisdozen of ander inpak-  en verpakkingsmateriaal? Geen probleem. Drive In Box opslag heeft een breed assortiment op voorraad waardoor u nooit met lege handen komt te staan. Onze verpakkingsmaterialen hebben een hoge kwaliteit en bieden u de perfecte oplossing als hulpmiddel voor opslag en voor het veilig vervoeren van uw goederen naar uw self storage opslagruimte.

Boekendoos_Drive_In_Box

Verhuisdoos Drive In Box. Afmeting (LxBxH) 48 cm. x 33 cm. x 36 cm.

Verhuisdoos_Drive_In_Box

Boekendoos Drive In Box. Afmeting (LxBxH) 48 cm. x 33 cm. x 24 cm.