Goederenopslag of voorraadopslag huren bij Drive In Box Groningen

Heeft uw bedrijf onvoldoende ruimte om alle materialen op te slaan? Of bent u vertegenwoordiger en kunt u uw voorraad niet meer kwijt? Maak dan eens kennis met Drive In Box goederenopslag. Wij bieden u de beste prijs garantie, en u bent verzekerd van een veilige voorraadopslag. Droog, schoon en verwarmd – het hele jaar door!

Ruime goederenopslag tegen aantrekkelijke prijzen

Drive In Box is een gerenommeerd bedrijf in Groningen gespecialiseerd in verschillende vormen van opslag en logistiek. Wij verzorgen al vele jaren opslag van goederen tegen aantrekkelijke prijzen. Maar Drive In Box biedt een tal andere voordelen, bijvoorbeeld:

  • Voorraadopslag op maat, al vanaf 1m³ en vanaf EUR 0,25 per m3 per dag
  • Dag en nacht toegang tot uw opslag van goederen
  • Een persoonlijke pincode en eigen sleutel van de goederenopslag
  • 24-Uurs beveiliging d.m.v. camera’s
  • Controle door beveiligingsbeambten van NBC Beveiliging
  • Overdekt laden en lossen bij uw opslag van goederen
  • Onze voorraadopslag beschikt over een goederen- en personenlift
  • Schone, droge en verwarmde ruimten (ook in de winter)
  • Goederenopslag huren zonder reserverings- of administratiekosten

Opslag van goederen: uw benodigdheden altijd in topconditie

Wanneer u zeker wilt weten dat uw goederen goed en veilig worden bewaard biedt Drive In Box u die zekerheid. Wij zorgen voor uw goederen dag en nacht door onze faciliteiten optimaal af te stemmen op uw behoeften. Daarbij kunt u denken aan klimaat regeling, optimale beveiliging en natuurlijk toegankelijkheid tot uw opslagunit. Zo blijven uw bedrijfsgoederen altijd in topconditie, zelfs wanneer u ze niet direct nodig heeft. Door voorraadopslag te huren bij Drive In Box verhoogt u de efficiëntie van uw eigen bedrijfsprocessen. Daarmee doet u een waardevolle investering in de groei van uw eigen onderneming. De efficiënte goederenopslag van Drive In Box is daarom een waardevolle investering.

Een selectie van de opslagruimte die u kunt huren

Drive In Box goederenopslag biedt opslagboxen voor bedrijven aan in de maten XSmall, Small, Medium, Large en XLarge, van 1 m³ tot en met 30 m³. Maar wat past daar nu eigenlijk allemaal in? En hoe ziet zo’n opslagbox eruit? In het onderstaande tabel vindt u een overzicht van een aantal opslagboxen met de specificaties per box. Zo krijgt u snel een indicatie van beschikbare opslagunits. Drive In Box heeft 18 verschillende soorten opslagunits. Ben u geinteresseerd in het huren van goederenopslag in Groningen? Neem contact met onze klantenservice voor meer informatie.

Opslagbox maten1 m35,5 m38 m316 m323 m330 m3
Breedte1 m1,4 m1,5 m3 m2 m2 m
Diepte1 m1,5 m2 m2 m3,3 m4,6 m
Hoogte1 m2,7 m2,7 m2,7 m3,3 m3,3 m
Aantal dozen104080160260300
Bekijk de opslagruimtes

Wilt u meer weten over de mogelijk van goederenopslag voor uw bedrijf? Informeer dan vrijblijvend bij onze klantenservice via het formulier. Bel ons op 050-8200482 of breng een bezoek aan De Hallen 6 in Groningen. Wij vertellen u er graag alles over!

Vraag meer informatie aan!