Veelgestelde vragen

Uw opslagruimte in 5 stappen geregeld.

Stap 1: Neem contact op
Vul ons formulier in of bel ons op 050-8200482. We plannen samen een afspraak in voor een kosteloze rondleiding. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Stap 2: Ontvang een rondleiding
Tijdens de rondleiding kunt u al onze opslagruimtes bekijken. We zijn gevestigd aan de Hallen 6 in Groningen. Eenvoudig te bereiken vanaf de ring Groningen.

Stap 3: Kies de ruimte die bij u past
We adviseren u graag. Na de rondleiding kunt u een goede keuze maken. U heeft alles kunnen bekijken en weet zeker dat u niet teveel betaalt!

Stap 4: Ontvang uw pincode en sleutel
Met uw persoonlijke pincode kunt u ons pand betreden. Ook zet u met de pincode het alarm op uw opslagruimte aan/uit. Met uw sleutel kunt u uw opslagruimte openen en sluiten.

Stap 5: Kom langs en sla uw inboedel op
U kunt bij ons overdekt laden en lossen. Een auto, verhuiswagen en zelfs een vrachtwagen kunt u bij ons volledig naar binnen rijden tot aan uw eigen opslagruimte.

U huurt een opslagruimte al vanaf 0,25 euro per m3 per dag. De kosten voor een opslagruimte hangen af van het formaat (van 1 m3 t/m 30 m3) en de locatie (boven of beneden in onze drive-through hal).

Let op! Dankzij de tijdelijke aanbieding krijgt u de opslagbox nu de eerste maand helemaal gratis. Geen administratie- of verzekeringskosten, dus echt gratis. 

Daarnaast profiteert u van de laagste prijsgarantie. Dus mocht u ergens anders in Groningen stad een goedkopere opslagruimte vinden dan krijgt u het bij ons voor dezelfde prijs.

Onze specialisten bieden u een opslag advies op maat. Hierdoor krijgt u alleen wat u daadwerkelijk aan opslagruimte nodig heeft en betaalt u uiteraard nooit te veel.

Wanneer u een opslagruimte gaat huren, worden er geen administratiekosten doorberekend. Dat geldt ook voor reserveringskosten. U betaalt daadwerkelijk alleen voor de ruimte die  u huurt.

Bij Drive In Box betaalt geen verzekeringskoten. Heeft u een inboedelverzekering? Dan zijn uw spullen vaak automatisch verzekerd, ook als ze buiten uw woning zijn. Dan betekent dat u geen extra verzekering hoeft af te sluiten wanneer u een opslagruimte huurt. Deze voorwaarden verschillen per verzekeraar. Informeer daarom bij uw huidige inboedelverzekering.

U huurt bij Drive In Box opslagruimte met een minimale huurperiode van één maand. De opzegtermijn is tevens één maand, ongeacht de duur van de huurovereenkomst. U zit dus nergens aan vast!

Drive In Box opslag verhuurt verhuiswagens. U kunt telefonisch een reservering plaatsen. Een verhuiswagen reserveren kunt u ook online op onze internetsite doen.

Drive In Box opslagruimte beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Uw vervoermiddel kunt u op eenvoudige wijze gratis voor de deur parkeren.

Drive In Box opslagruimte heeft een gratis heftruckservice. Indien u hier gebruik van wilt maken, maak dan vooraf een afspraak. Zo voorkomt u lange wachttijden.

Daarnaast is er een goederenpersonenlift aanwezig indien u een opslagruimte op de verdieping huurt. Zo kunt gemakkelijk u spullen lossen en in uw opslagruimte krijgen.

Met Drive through bedoelen wij dat u met uw vervoermiddel tot aan uw self-storage opslagunit terecht kunt komen. Zo kunt u de spullen gemakkelijk vanuit uw auto direct in de opslagunit plaatsen.

Is uw opslagunit te klein of te groot? U kunt bij ons intern verhuizen, dit kost u niets. U bespreekt samen met één van de medewerkers van Drive In Box opslagruimte wat de meest praktische en voordeligste oplossing is.

Behalve machinale handelingen kunt u bij Drive In Box opslagruimte in uw self storage opslag ruimte alle om- en verpakkingswerkzaamheden verrichten.

De opslagruimtes van Drive In Box opslag bevinden zich in een selfstorage pand welke is voorzien van een klimaatbeheersingsysteem. Drive In Box opslagruimte garandeert behoudens  overmacht  bij alle opslagruimtes een minimale temperatuur van 12 °C, ook in de winter. Hierdoor staan uw goederen droog en verwarmd opgeslagen..

De self-storage opslagruimtes van Drive In Box opslag zijn afzonderlijk van elkaar beveiligd. Met uw eigen pincode heeft u toegang tot het self-storage pand. De sleutel van het unieke slot van uw eigen opslag ruimte geeft u toegang tot die ruimte. Daarnaast beveiligt camerabewaking het pand van Drive In Box opslag 24 uur per dag. Medewerkers van NBC beveiliging controleren dag en nacht de gehele locatie van Drive In Box opslagruimte.

De openingstijden van de receptie bij Drive In Box opslag zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Op zaterdag is de receptie van Drive In Box opslag geopend tussen 09:00 uur en 16:00 uur. Is het niet mogelijk om tijdens deze tijden langs te komen? Maak dan een afspraak op een tijdstip dat u beter past.

U kunt beneden 24 uur per dag, 7 dagen per week bij uw Drive In Box opslagruimte terecht.

De formaten van de opslag ruimtes bij Drive In Box variëren van 1 m3 tot en met 30 m3. Grotere ruimtes zijn mogelijk op aanvraag. U kunt goederen van alle afmetingen en hoeveelheden bij ons opslaan.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op met onze klantenservice via het formulier of bel 050 8200482

Vraag meer informatie aan!