Motorstalling Groningen

Lange zomerdagen lenen zich uitstekend voor een motorritje. Maar waar kunt u uw motor stallen op minder zonnige dagen, bijvoorbeeld in de winter? In de buitenlucht eisen weer en wind gemakkelijk hun tol. En vanzelfsprekend bent u zuinig op uw motor! Drive in Box Motorstalling Groningen voorziet u op een eenvoudige manier met wat extra ruimte. Onze motor opslagruimte is ideaal voor liefhebbers die willen rijden wanneer zij dat willen. Dankzij een winterstalling bij Drive in Box Motorstalling Groningen komt uw motor veilig de koude dagen door.

Waarom kiezen voor opslag van uw motor bij Drive In Box?

Welke voordelen heeft een winterstalling voor uw motor? Drive In Box motorstalling Groningen biedt de volgende troeven:

  • Motorstalling ruimtes zijn goed beveiligd
  • Alle ruimtes zijn schoon en droog: uw mootor is optimaal beschermd
  • U heeft 24 uur per dag toegang tot uw eigen motor
  • Diverse formaten en huurperioden zijn mogelijk

Een winterstalling voor uw motor bij Drive In Box: veiligheid verzekerd

Bij Drive In Box motoropslag Groningen vindt u altijd een service op maat. Of u nu alleen in de winter uw motor stallen wilt of het hele jaar door. Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten. U profiteert van de motor winterstalling vanaf € 39,99 per maand. Daarnaast rekenen wij geen reserverings- of administratiekosten. Bij ons betaalt u uitsluitend voor de ruimte die u nodig hebt.
Dankzij onze geavanceerde camerabewaking staat uw motor gegarandeerd veilig. Naast de camerabeveiliging en uw persoonlijke toegangscode heeft iedere motor opslagruimte een uniek slot met sleutel. Hiermee heeft u te allen tijde toegang tot uw motor. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Om het u nóg aangenamer te maken, kunt u bij Drive in Box motorstalling Groningen altijd rekenen op gratis Wifi en koffie, thee en frisdranken. Reden temeer om te kiezen voor de service van Drive In Box opslag!

Interesse in een motorstalling in Groningen?

Drive in Box motorstalling Groningen biedt elke motorrijder een stalling op maat. Wij geven uw motor wat hij verdient: een veilige en toegankelijke opslagplaats. Zo houdt u thuis meer ruimte over en kunt u er met uw motor op uit trekken wanneer u wilt. Informeer daarom vandaag nog naar de mogelijkheden van de motor stalling voor u. U ontvangt snel en voordelig een aanbod op maat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw motor te stallen? Bel dan ons telefoonnummer 050-8200482 of kom eens langs op De Hallen 6 in Groningen. Bij Drive In Box motorstalling Groningen vertellen wij u graag meer!

Vraag meer informatie aan!