Zakelijke Archiefopslag huren in Groningen

Het is altijd raadzaam om de administratie van uw bedrijf een paar jaar te bewaren. Niet alleen de fiscus, maar ook andere instanties kunnen vragen om bewijsdocumenten. Reden temeer dus om uw archief op orde te hebben. Helaas vergt dat wel de nodige ruimte. Dreigt u te verdrinken in het papier? Maak dan kennis met de archiefopslag van Drive In Box. Wij denken graag mee met ondernemers, ongeacht de omvang van uw bedrijf!

Redenen om een archiefopslag te huren bij Drive In Box:

Een archiefopslag huren bij Drive In Box in Groningen heeft vele voordelen. We noemen er een paar:

  • Zeven dagen per week toegang en altijd dichtbij
  • Met uw eigen pincode en sleutel kunt u bij uw documenten wanneer u maar wilt.
  • Tape, archiefdozen en beschermhoezen zijn ter plekke verkrijgbaar
  • Een veilige archiefopslag met beveiliging en camerabewaking
  • Een archiefopslag huren voor korte of langere termijn
  • Dankzij onze geventileerde en verwarmde archiefopslag blijven uw documenten in perfecte conditie
  • Overdekt laden en lossen voor zowel vrachtwagens als personenauto’s
  • Ruimte op maat, al te huur vanaf 1m³ en EUR 0,25 per m3

Schoon, droog en warm uw archief opslaan

Wat de weersomstandigheden ook zijn, bij Drive In Box zijn uw documenten veilig. Bij ons kunt u uw archief opslaan in geventileerde, verwarmde en droge ruimten. En wat niet onbelangrijk is: u betaalt alleen voor de archiefopslag die u nodig heeft. U kunt bij ons zelf al terecht voor 1 m3 opslagruimte.
Wilt u veilig en handig uw archief opslaan? Bij Drive In Box bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor uw archiefopslag, u kunt weer genieten van extra ruimte in uw kantoor.

Een selectie van de archief opslagruimte die u kunt huren

Afhankelijk van de grootte van uw archief kunt u kiezen uit tal van opties. Drive In Box opslag biedt opslagruimtes aan in de maten XSmall, Small, Medium, Large en XLarge, van 1 m³ tot en met 30 m³. Maar wat past daar nu eigenlijk allemaal in? In het onderstaande tabel vindt u een kleine selectie van opslagboxen met de specificaties per box. Zo krijgt u snel een indicatie hoeveel ruimte u nodig heeft.

Opslagbox maten1 m35,5 m38 m316 m323 m330 m3
Breedte1 m1,4 m1,5 m3 m2 m2 m
Diepte1 m1,5 m2 m2 m3,3 m4,6 m
Hoogte1 m2,7 m2,7 m2,7 m3,3 m3,3 m
Aantal dozen104080160260300
Bekijk de opslagruimtes

Welke maat opslagbox kunt u het beste kiezen voor uw archief?  Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en  Vraag direct een advies aan!

Wilt u veilig en handig uw archief opslaan in Groningen? Bij Drive In Box bent u aan het juiste adres. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw bedrijf! Neem contact op met onze helpdesk via het formulier of bel 050-8200482 en vraag naar een advies op maat. U krijgt vrijwel direct een reactie van onze klantenservice.

Vraag meer informatie aan!