Opslagcontainer huren bij Drive In Box Groningen

Heeft u professionele spullen of voorraad waar u thuis geen ruimte voor heeft en wilt u het veilig opbergen? Dan is een opslag container een ideale oplossing voor u. De opslagcontainers van Drive In Box Groningen worden vaak gebruikt door zzp’ers en ondernemers voor de opslag van professioneel gereedschap en materialen zoals aggregaten, boor-en zaagmachines, houten en ijzerwaren etc. Maar ook (boot)motoren en andere kleine vervoersmiddelen. De beveiligde opslagcontainers bieden u de zekerheid en het gemak waar u naar zoekt. Opslagcontainer huren Groningen

Opslagcontainer huren in Groningen: waarom bij Drive In Box?

Drive In Box is al jaren een betrouwbare aanbieder van opslagruimte voor particulieren en bedrijven in Groningen en omstreken. We zoeken constant naar de beste oplossingen voor onze klanten. Het bieden van maximale service tegen de beste prijs is daarin ons belangrijkste streven. Dat vertaalt zich in een aantal concrete voordelen voor u:

 • Opslagcontainer zijn goedkoper per m³ dan traditionele opslagruimte
 • U heeft dag en nacht toegang tot uw container met een unieke pincode
 • Eigen slot , 24-uurs beveiliging door buitencamera’s en een toegangshek
 • Controle door beveiligingsbeambten van NBC Beveiliging
 • Opslagcontainers zijn schoon en droog van binnen
 • U betaalt geen reserverings- of administratiekosten

Opslagcontainer voor uw professionele benodigdheden

Als ondernemer wilt u zeker weten dat uw professionele spullen of uw voorraad goed en veilig worden bewaard. Daarnaast wilt u op elke gewenst moment bij uw goederen kunnen. Drive In Box biedt uw de zekerheid en het gemak waar u naar zoekt. Alle opslagcontainers bevindt zich op een beveiligd terrein en worden 24 uur per dag bewaakt. Om het terrein binnen te komen heeft u een pincode nodig. Al onze klanten hebben een unieke pincode waarmee ze het hek open en dicht kunnen doen. Daarnaast heeft iedere klant een eigen slot voor de opslag container. U bent dus de enige die toegang heeft tot uw inboedel. En dankzij onze gunstige ligging aan de rand van Groningen stad zijn uw spullen altijd goed bereikbaar. 

De afmetingen en capaciteit van de opslagcontainers

Alle opslagcontainers van Drive In Box zijn standaard 20ft (6,1m). De afmetingen van de opslagcontainer zijn: Opslagcontainer Drive In Box

 • Buiten maten
  6,06m x 2,24m x 2,59m (LxBxH)
 • Binnen maten
  5,91m x 2,34m x 2,39m ( LxBxH)
 • Capaciteit
  Volume 33m³

Deze containers lenen zich goed voor allerlei soorten opslag. De containers zijn schoon en droog en bieden met 33 m³ ruim voldoende opslag capaciteit in de meeste gevallen. Denk u toch meer ruimte nodig te hebben? Onze klantenservice beantwoordt al uw vragen.

Geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen  via het formulier of telefonisch op 050-8200482. Wilt u eerst even kijken? Wij leiden u graag rond in onze vestiging.

Vraag meer informatie aan!