Winterbandenopslag huren in Groningen

Winterbandenopslag-Drive-In-Box-GroningenU wilt uw winterbanden opslaan, maar u heeft geen ruimte? Geen probleem! Drive In Box slaat ze graag voor u op. Bij onze winterbandenopslag in Groningen zijn uw winterbanden veilig tegen diefstal en brand. En mocht u ze nodig hebben, dan kunt u er altijd direct bij. U beschikt namelijk over een eigen sleutel en pincode, waarmee u dag en nacht toegang hebt tot uw winterbandenopslag.

Winterbanden opslaan bij Drive In Box: uw voordelen

Het grootste voordeel van het gebruik maken van externe autobandenopslag is dat u er geen gedoe van heeft. Ze blokkeren niet uw schuur of garage, en u haalt uw autobanden probleemloos tevoorschijn wanneer u ze nodig heeft. Maar wist u dat Drive In Box nog tal van andere voordelen biedt?

  • Bij Drive In Box betaalt u alleen de ruimte die u nodig heeft. Onze tarieven beginnen al bij 1m³ en EUR 0,25 per m3
  • 24 Uur per dag toegang tot uw persoonlijke winterbandenopslag.
  • U ontvangt een persoonlijke pincode en een toegangssleutel tot het opslagpand van Drive In Box.
  • Veilig uw winterbanden opslaan dankzij 24-uurs camerabewaking
  • Mogelijkheid tot overdekt laden en lossen
  • Gemakkelijk gebruik maken van een goederenlift
  • Uw autobanden worden bewaard in een droge, schone en verwarmde ruimte

Een selectie van de banden opslagruimte die u kunt huren

Drive In Box opslag biedt opslagruimtes aan in de maten XSmall, Small, Medium, Large en XLarge, van 1 m³ tot en met 30 m³. Maar wat past daar nu eigenlijk allemaal in? En hoe ziet zo’n opslagruimte eruit? In het onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle opslagboxen met de specificaties per box. Zo krijgt u snel een indicatie hoeveel ruimte u nodig heeft.

Opslagbox maten1 m35,5 m38 m316 m323 m330 m3
Breedte1 m1,4 m1,5 m3 m2 m2 m
Diepte1 m1,5 m2 m2 m3,3 m4,6 m
Hoogte1 m2,7 m2,7 m2,7 m3,3 m3,3 m
Aantal dozen104080160260300
Bekijk de opslagruimtes

Hoeveel opslagruimte kunt u het beste huren voor uw winterbanden? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en vraag direct een advies aan!

Autobanden opslaan in Groningen

Herkent u deze terugkerende vraag: wat te doen met de winterbanden? Natuurlijk, u kunt uw winterbanden opslaan bij uw bedrijf of woning als u daar de ruimte voor heeft. Maar waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Dankzij onze winterbandenopslag zijn uw banden het hele jaar door veilig. En dat niet alleen: u bespaart weer ruimte!
Kunt u wel wat extra ruimte gebruiken? Drive In Box is uw specialist in Groningen op het gebied van ruimte op maat. Bij ons kunt u veilig en voordelig uw winterbanden opslaan. En dat terwijl u toch nooit teveel betaalt! Voor slechts EUR 0,25 per m³ per dag komen uw banden al veilig het jaar door. Drive In Box: de beste oplossing voor particulieren en bedrijven!

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier of bel ons op 050-8200482.

Vraag meer informatie aan!