Webwinkel huurders bij Drive In Box

Bij Drive In Box zijn we erg trots op onze klanten. We investeren graag in duurzame relaties met onze lokale klanten en partners en zien ze graag groeien. Hier een korte presentatie van een paar bedrijven bedrijven die we hebben kunnen helpen met onze diensten. We hopen ook uw bedrijf binnenkort van dienst te kunnen zijn.

Bijzonderfeestje.nl – Mijn naam is Sandra Solleveld en ik heb sinds 2008 een webwinkel. Via www.bijzonderfeestje.nl verkoop ik pakketten waarmee mensen zelf makkelijk een feestje kunnen geven. In het pakket zit alles dat je nodig hebt om een zelf een (kinder)feestje te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een speurtocht voor een kinderfeestje, levend ganzenbord en pakketten voor een feestje binnen. Lees meer..

Tuliakikoys.com – Betoverd geraakt door de kleuren van Afrika, richtten wij, Margreet Pot en Eefje van Vlimmeren, in het voorjaar van 2013 Tulia op. We werkten allebei geruime tijd in Kenia en daar, waar zwart en wit elkaar ontmoette, vriendschappen werden gesloten en er op kleine schaal hoopvolle en duurzame ontwikkelingen plaatsvonden, zagen wij de uitdaging om terug in Nederland met Afrika verbonden te blijven. Lees meer..

Kidsbiz.nl – Ik ben Lizet Wijma en sinds 2009 eigenaar van www.kidsbiz.nl. Ik ben hiervoor leerkracht geweest en heb een eigen kinderopvang gehad. Met Kidsbiz wil ik tegemoetkomen aan ouders die op zoek zijn naar exclusieve merken en babyproducten. Ik ga beurzen langs en benader buitenlandse kwaliteitsmerken. Ik verkoop voornamelijk babykamers, wiegjes, beddengoed en design kinderstoelen. Lees meer..

Woodwatch.nl – WoodWatch staat voor vakmanschap, duurzaamheid en authenticiteit. Gerund door drie jongeren zetten we houten horloges op de kaart in Nederland en België, maar binnenkort ook in Duitsland. Sinds april 2013 zijn we begonnen met het concept, wat begin juli online is gegaan. In onze zoektocht naar de juiste manier om onze producten te verzenden naar onze klanten, kwamen we per toeval Drive In Box tegen. Lees meer..

Weten wat wij voor uw webwinkel kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier of bel ons op 050-8200482.

Vraag meer informatie aan!