Kidsbiz.nl, webwinkel bij Drive in Box Groningen

Ik ben Lizet Wijma en sinds 2009 eigenaar van www.kidsbiz.nl. Ik ben hiervoor leerkracht geweest en heb een eigen kinderopvang gehad. Met Kidsbiz wil ik tegemoetkomen aan ouders die op zoek zijn naar exclusieve merken en babyproducten. Ik ga beurzen langs en benader buitenlandse kwaliteitsmerken. Ik verkoop voornamelijk babykamers, wiegjes, beddengoed en design kinderstoelen. Ik ben begonnen met een container mozeswiegjes uit China te halen. Doordat dit veel dezelfde producten waren had ik aan een geïsoleerde container genoeg. Wel moest ik veel heen en weer rijden aangezien ik mijn opslag in Leek had en de verzendingen wegbracht via TNT.

Sinds eind 2011 ben ik mijn assortiment flink gaan uitbreiden maar hier liep ik wel tegen opslag en verzendproblemen aan. Voornamelijk de vele verschillende producten die ik thuis inpakte en daarna nog moest verzenden. Ook verkocht ik steeds meer grotere meubelen waardoor ik ook af en toe een palletverzending kreeg.

Drive in is sinds 2012 de ideale oplossing voornamelijk door de combinatie opslag en verzending. Doordat ik niet alleen kleine pakketten verzend maar ook babykamers is het ideaal dat een complete babykamer aankomt, opgeslagen wordt en als pallet doorgestuurd kan worden. Ook is de communicatie met Drive in erg makkelijk en persoonlijk. Ik krijg altijd meteen een mail wanneer er nieuwe goederen binnen zijn, waardoor deze ook meteen weer doorgestuurd kunnen worden. De combinatie met opslag, verzending en erg persoonlijk contact maakt het een superoplossing voor Webshops. Problemen worden snel opgelost en iedereen is erg meedenkend.

Weten wat wij voor uw webwinkel kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier of bel ons op 050-8200482.

Vraag meer informatie aan!