Dinkla Huizenga Makelaars

Website: www.dhmmakelaars.nl
Telefoon: 050 503 4343

Ons kantoor, gevestigd in het centrum van Peize, is voorzien van een ruime etalage waar het huizenaanbod overzichtelijk gepresenteerd wordt. Wij streven er naar onze etalage en website zo up-to-date mogelijk te houden.
Uiteraard bent u bij ons welkom om ons vragen te stellen op elk gebied van de woningmakelaardij.
Hoewel ons kantoor op werkdagen geopend is, hoeft u niet te schromen om buiten de gestelde kantoortijden contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Wanneer de klant aangeeft om via de bekende (internet) media kanalen te willen communiceren, kunnen wij hier uiteraard in meegaan.
Vanuit kantoor wordt gebruik gemaakt van de moderne technieken die de dienstverlening optimaliseert.

Ons werkgebied bestaat uit Peize, gelegen in de gemeente Noordenveld,de voormalige gemeenten Peize, Roden en Norg en de randgebieden zoals Groningen, Eelde, Paterswolde en Leek .

Dinkla Huizenga Makelaars uw aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Wat is het verschil?
• Een aankoopmakelaar adviseert de koper van een huis
• Een verkoopmakelaar adviseert de verkoper van een huis

Woon- leef en werkomgeving
Peize, gelegen in de gemeente Noordenveld, in het landelijke groen van Noord Drenthe.
Het beleid van de gemeente Noordenveld is erop gericht zoveel mogelijk groen in stand te houden. Een fraaie omgeving is tenslotte een zeer belangrijke factor in prettig wonen.

Landschappelijk is gemeente Noordenveld zeer divers. Het zuiden van de gemeente heeft nog zeer oude bossen en zandverstuivingen. De dorpen zijn zogenaamde esdorpen, met op sommige plekken eswallen.
In noorden nabij het Leekstermeer is het landschap polderachtig. Er zijn oude diepjes, houtwallen en houtsingels die de akkers van elkaar scheiden.

Wonen in een van de plattelandskernen is wonen in een authentiek klein Drents dorp met goede voorzieningen als het gaat om scholing en winkels e.d.

Binnen de gemeente Noordenveld kunt u van alle leef comfort aspecten genieten zoals: recreatie, sport, welzijn, cultuur en natuur. Vanuit de gemeente Noordenveld zijn de voorzieningen in de stad Groningen,
zoals ziekenhuizen, theater, NS station etc. snel en goed bereikbaar.
Om parkeerproblemen in de stad Groningen voor te zijn kunt u uw auto parkeren bij het Transferium te Peizermade en vandaar uit gebruik maken van de vele busverbindingen naar de binnenstad.

Maar ook de andere grote steden zoals Assen, Drachten en Heerenveen zijn vanuit de gemeente Noordenveld snel en goed bereikbaar.