Stiho, voor al uw bouwmaterialen, hout en plaat – STIHO

stiho

Website: www.stiho.nl
Telefoon: 050 313 04 33

Wij zijn Stiho…

… een bouwmaterialenleverancier in hart en nieren. Met 16 landelijke verspreide vestigingen zijn we altijd in de buurt voor professioneel bouwend Nederland. Met een goed gesorteerd assortiment afgestemd op onze doelgroep. Waar herkenbare gezichten voor de persoonlijke noot zorgen. En waar het begrip samenwerking nog serieus genomen wordt. Kortom: wij zijn Stiho.

Stiho bestaat sinds 1926 en heeft met de jaren kennis opgebouwd over producten, toepassingen en duurzaamheid. U kunt altijd rekenen op medewerkers met betrouwbare, up-to-date kennis van de bouw. Stiho is meer dan alleen een toeleverancier voor de bouw, want wij zijn ons ook bewust van de maatschappelijke taak als bedrijf. Zo streven wij naar duurzaamheid, zowel in ons assortiment als in de organisatie. Onze producten zijn FSC of Keurhout gecertificeerd.
Bouwmaterialen, Hout & Plaat
We adviseren u graag bij de meest uiteenlopende bouwzaken zoals: isolatie, hout, plaatmaterialen, stenen, dakpannen, dakramen, deuren en kozijnen. En wie een van onze balieverkooppunten binnenloopt, treft er een grote keuze in onder andere hang- en sluitwerk en (elektrisch ) gereedschappen. Wat we niet op voorraad hebben, kunnen we altijd leveren.
Bewerkingen

Wij draaien, frezen, verzagen, gronden, lijmen, spuiten en profileren. Zelfs voor prefabwerk, zoals gootconstructies en dakkapellen, kunt u bij ons terecht. De vraag wat we aan bewerkingen doen, beantwoorden we dan ook meestal met: wat niet?