Stuur Autoverhuur

 

Stuur Autoverhuur

Website: www.stuur.nl/verhuiswagens
Telefoon: 050 – 549 17 34

Ga ook voordelig achter het Stuur!
Stuur Autoverhuur, het woord zegt het al: hier kunt u allerlei soorten personen- en bedrijfswagens huren. Door de lange openingstijden (zelfs op zondag geopend), de goede bereikbaarheid en kennis staan onze medewerkers u graag te woord, om voor u de beste oplossing te vinden.

Natuurlijk beschikt Stuur Autoverhuur ook over een vloot van personenwagens in diverse uitvoeringen. Voor iedere portemonnee is een auto te huur.
Om een ieder van dienst te kunnen zijn heeft Stuur Autoverhuur een “Lowbudget” karakter. Dit “Lowbudget” karakter heeft geen enkele invloed op de servicegraad die wij hebben richting onze klanten. Voor een vakantie of een zakenreis kunt u een beroep doen op Stuur Autoverhuur en zijn personenbussen.

Ook heeft Stuur Autoverhuur ook verhuis-transportbussen in haar assortiment, diverse soorten en maten zodat er eigenlijk geen “nee” verkocht hoeft te worden. Zowel met reclame als zonder reclame. U, als Ondernemer of Particulier, wil misschien niet laten blijken dat u tijdelijk een bus heeft gehuurd. ook daar wil en kan Stuur Autoverhuur u van dienst zijn. zie onze pagina : blanco verhuur.